Experiențe culinare de excepție cu cea mai bună firmă de catering din București.
EVENIMENTE CORPORATE

O experiență culinară de excepție, perfect adaptată evenimentului.

Cu un design inovativ, cu preparate de restaurant de calibru și cele mai bune servicii din industrie, OCCO este partenerul ideal pentru a organiza evenimentul Dumneavostră unic.
Explorați meniurile noastre de catering - întotdeauna folosind cele mai proaspete produse de sezon.
Meniuri catering
Meniurile noastre utilizează cele mai bune ingrediente de sezon, naturale si organice, produse local și sustenabil, pentru a obține o mâncare sănătoasă, gustoasă și rafinată.
MENIURI CATERING CORPORATE
Catering băuturi. Permiteți-ne să personalizăm fiecare aspect al evenimentului Dvs.
Pachete băuturi
Vom compune împreună un pachet de băuturi creativ, care să asigure buna dispoziție a invitaților, dar să respecte și cerințele de buget.
MENIURI BĂUTURI
Dincolo de catering, există o întreagă gamă de servicii profesionale ce pot face diferentța pentru un eveniment de succes. Permiteți-ne să vă ajutăm cu planificarea evenimentului.
Planificare & Organizare
Împreună vom planifica fiecare detaliu al evenimentului - de la compoziție meniu catering, la băuturi, de la divertisment la aranjamente florale, de la servicii fotografie la pază și alte servicii profesionale - astfel încât să îl transformăm într-un succes răsunător.
ORGANIZAȚI CU NOI MAREA ZI
Testimoniale

Organizați un eveniment prietenos cu planeta!

OCCO se mândrește că este prima companie de catering din România dedicată respectării celor mai bune practici de prezervare a echilibrelor naturale și utilizării responsabile a resurselor. Ne asumăm cu strictețe responsabilitatea față de comunitatea locală, de mediu și planeta pe care o împărțim cu toții în cadrul fiecărei etape a proceselor noastre operaționale prin care organizăm, preparăm și livrăm serviciile de catering.
CITEȘTE DESPRE VIZIUNEA NOASTRĂ DE DEZVOLTARE DURABILĂ