Catering Evenimente Corporate OCCO OCCO - Pranz la birou Catering platouri calde și reci pentru evenimente OCCO - Bucatarie Profesioanal OCCO - Catering nunti si evenimente private
CATERING PRÂNZ ANGAJAȚI

Mâncare gustoasă și sănătoasă, gătită zilnic din ingrediente proaspete

Concepem masa de prânz în asocieri de alimente sănătoase care să ofere organismului nutrienţii de care angajații companiei Dvs au nevoie. Prânzul oferit prin contractele noastre de catering respectă recomandările nutriționiștilor, fiind perfect echilibrat: proteine cu valoare înaltă, carbohidrați din cereale integrale, legume și leguminoase.
Datorită ritmului alert al vieții într-o companie, masa de prânz reprezintă pentru marea majoritate a angajaților masa principală a zilei .

Pauzele de masă pot fi deseori un motiv de nemulțumire, atât pentru angajați cât și pentru companie:

✔ prea lungi datorită distanței față de restaurante, a cozilor sau a așteptării notei;
✔ pot disturba activitatea companiei pe parcursul mai multor ore;
✔ calitatea mâncării disponibile - sandvișuri sau produse fast-food servite frugal, mâncare gătită din produse congelate sau nesănătoase.

Pauzele de masă se pot însă transforma într-un moment de socializare și întărire a relațiilor din echipă, prin masa servită împreună.

Prin contractarea serviciilor de catering al mesei de prânz pentru angajați, veți reuși să vă fidelizați angajații. Clienții noștri ne spun frecvent că masa de prânz reprezintă beneficiul pe care aceștia îl apreciază cel mai mult.

Vă doriți angajați sănătoși, productivi și motivați? Doriți să le oferiți o masă de prânz delicioasă și echilibrată nutrițional, astfel încât să le ofere energie și un tonus bun pentru tot restul zilei?

Vă stăm la dispoziție pentru o ofertă personalizată!

1 Step 1
Nume si prenumeyour full name
Telefonyour full name
Companieyour full name
Adresa Companieiyour full name
Nr. angajatiyour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next