Mândri să fim compania de catering cea mai bună din București.
DESPRE OCCO

Povestea noastră

OCCO este un furnizor de experiențe. De neegalat.
Oferim într-un mod personalizat și inovator mâncăruri, băuturi și servire la evenimentele importante din viața clienților noștri, companii sau indivizi, folosind practici sustenabile și cu ajutorul unei echipe orientate spre a depăși așteptările clienților.

Partenerii fondatori au pornit compania in 2018 cu misiunea de a aduce bucătăria și servirea de înaltă clasă în industria de catering. Experiențele lor anterioare obținute prin deținerea unui restaurant, împreună cu experiențele de management operațional și vânzări de servicii în mediul corporatist, le-au permis să gândească în afara conceptului existent de “catering box”, ceea ce a dus la dezvoltarea pentru prima oară în România a conceptului de “servicii de catering de lux pe care ti le poti permite”.

OCCO a apărut în București și deservește clienții din capitală și județele limitrofe cu servicii de gastronomie fină, cu un design inovativ, meniuri personalizate pentru fiecare eveniment, servire impecabilă, servicii profesionale de logistică și organizare evenimente, cu o deosebită atenție la detalii și la respectarea bugetelor clienților noștri.

Chiar dacă adesea sunt recunoscuți în industrie ca organizatorii de petreceri ai firmelor din IT&C, datorită capacității de a furniza servicii de catering și evenimente inovatoare, cu o servire de cea mai înaltă ținută, compania a ajuns să livreze deasemenea către mari companii din variate industrii cum ar fi retail, servicii financiare, educație, sănătate, automotiv, samd.

După primul an de activitate, datorită cererilor tot mai numeroase de a deservi și evenimente private, OCCO a intrat și pe această piață și a furnizat servicii de catering pentru petreceri private de cea mai înaltă ținută: nunți, botezuri, aniversări.

Exquisite wedding cuisine based on your unique preferences.
Angajăm
OCCO este întotdeauna in căutarea unor colegi ambițioși și prietenoși pentru a se alătura echipei. Vă rugăm să ne trimiteți CV-urile pe email [email protected] pentru a vă contacta imediat ce o poziție devine disponibilă sau să aplicați la una din pozițiile deschise.
APLICĂ ACUM
Exclusive catering venues throughout the Bay Area.
Parteneriate
Partenerii sunt cei care ne ajută să aducem mai multă valoare clienților noștri. Prin locații noi sau servicii profesionale pentru evenimente. Ne puteți trimite un email la [email protected] sau să accesați secțiunea potrivită.
DEVINO Partener

Contactați-ne acum pentru o propunere perfect adaptată evenimentului Dumneavoastră!

SOLICITAȚI OFERTĂ